Icoana Maicii Domnului, ajunsă în chip minunat în comunitatea noastră

Viața parohiei Septembrie 16, 2024

Doresc să împărtășesc cu dumneavoastră, o minune a Maicii Domnului care a mișcat sufletele enoriașilor noștri. Cu toate lucrările pe care le desfășurăm în comunitatea noastră, am întâmpinat multe dificultăți și multe piedici, dar cu ajutorul lui Dumnezeu și mijlocirea Maicii Domnului înaintăm în proiectele pe care ni le-am propus.

După finalizarea turnului clopotniță, preoteasa mi-a sugerat să cumpărăm o icoană din mozaic a Maicii Domnului pentru a o monta pe clopotniță. Bineînțeles știind cât de scumpe sunt astfel de icoane, nu am fost de acord întrucât nu aveam resursele necesare, sperând ca pe viitor să putem înfăptui această dorință. În ziua următoare primesc un telefon de la o rudenie, spunându-mi că are ceva urgent de discutat și că nu putem rezolva problema în cauză la telefon. Mă urc în mașină și plec. Oare despre ce să fie vorba? Ajung la unchiul meu care mă conduce într-o cameră, unde se afla o icoană a Maicii Domnului din mozaic foarte frumoasă. Fără a spune ceva lăcrimez și mă gândesc la ceea ce îmi propusese preoteasa, să cumpărăm o astfel de icoană.

Nu a fost nevoie, a venit Maica Domnului în parohia noastră!

Nădăjuiesc ca această mărturie să fie de folos celor care poate se îndoiesc de Maica lui Hristos. De altfel, nu este singura minune a Maicii Domnului cu parohia noastră.

Îi mulțumim pe această cale domnului Vasile Roibu pentru milostenia făcută cu satul nostru.

Slavă lui Dumnezeu pentru toate!

Citește alte articole despre: evlavie la Maica Domnului